Fotospiegel Photobooth Het paleis in Rotterdam / Schiedam

Fotospiegel Photobooth Het paleis in Rotterdam / Schiedam

Afgelopen weekend hebben wij een bijzonder evenement mogen bijwonen genaamd “Mundan Sanskaar”. Het was een Hindoeïstisch ritueel dat plaatsvond in Het Paleis in Schiedam/Rotterdam ter ere van een kind dat de leeftijd van drie jaar had bereikt. Als symboliek van groei en ontwikkeling, werd het haar van het kind afgeschoren en gevierd met familie en vrienden. Wij waren erbij om onze photobooth in te zetten en de gasten te voorzien van mooie herinneringen in de vorm van foto’s.

Een Mundan Sanskaar is een Hindoeïstisch ritueel dat plaatsvindt wanneer een kind de leeftijd van drie jaar bereikt. Het symboliseert het afscheren van het haar van het kind, wat als een nieuwe fase van groei en ontwikkeling wordt gezien. Het is een belangrijk evenement in de Hindoeïstische cultuur en wordt gevierd met familie en vrienden.

Het feest was een groot succes en wij waren erbij om onze photobooth in te zetten en de gasten te voorzien van mooie foto’s als herinnering aan het evenement. Het Paleis was een perfecte locatie voor dit evenement met zijn prachtige architectuur en uitstraling.

Maar dat was niet alles, want wij hadden ook onze nieuwe gadget geïntroduceerd: het Audio gastenboek. Dit is een vintage telefoon die is omgebouwd tot een berichtenbox. Gasten konden een persoonlijke boodschap inspreken voor de jarige, wat een unieke en persoonlijke touch gaf aan het feest. De reacties waren geweldig en we zijn blij dat we hebben bijgedragen aan de mooie herinneringen van het feest.

Het eten op het feest was ook heerlijk en er heerste een gezellige sfeer. Het was duidelijk dat de organisatoren veel aandacht hadden besteed aan de planning en uitvoering van het evenement.

Al met al was het een fantastisch feest en wij zijn blij dat we er deel van hebben uitgemaakt. Onze photobooth en Audio gastenboek waren een hit en we zijn blij dat we hebben bijgedragen aan de mooie herinneringen van de gasten. Wij kijken nu al uit naar het volgende evenement waarbij we onze diensten kunnen aanbieden en bijdragen aan een onvergetelijke ervaring voor de gasten.